posterjeugdhulpGespreksavond voor ouders en verzorgers

Woensdag 6 april 2016

Locatie: Wellantcollege, Doeldijk 16, Montfoort

Aanvang 19.30 uur, zaal open vanaf 19.00 uur

Wat gaat er goed met de jeugdhulp in Montfoort? Wat moet vooral zo blijven en wat kan anders? Wat kan er nog verbeterd worden? De jeugdhulp in Montfoort is in beweging. De gemeente wil zorg en ondersteuning zo dicht mogelijk bij de inwoners leveren. Praat daarom mee over uw ervaringen op 6 april 2016.

Het eerste deel van deze avond staat in het teken van het delen van kennis en ervaringen tussen ouders onderling over de jeugdhulp in Montfoort/Linschoten. Dit gebeurt in kleine groepen. Wat werkt goed? Waar liggen de problemen en wat doe je dan? Wie of wat kan je daarbij helpen? U hoort uit de eerste hand van andere ouders of verzorgers wat wel en niet werkt.

Na de pauze beantwoordt een panel van deskundigen, waaronder verantwoordelijk wethouder Ineke Langerak, graag uw aanvullende vragen. Ook informeren zij u over de actuele stand van zaken bij de veranderingen in de Jeugdzorg.

Is uw interesse gewekt? Meld u dan aan en stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bent u verhinderd, maar wel geïnteresseerd in de uitkomsten van deze avond? Stuur ons dan een e-mail met het verzoek om toezending van het verslag van deze avond.

Deze avond wordt georganiseerd door de Participatieraad Montfoort. Over de uitkomsten van deze avond zal de Participatieraad advies uitbrengen aan het college van burgemeester en wethouders en de leden van de gemeenteraad. Het is dus belangrijk om aanwezig te zijn en uw stem te laten horen.