De Adviesraad Sociaal Domein Montfoort is uw actieve gesprekspartner voor het sociaal domein, uw verbinding naar de beleidsmakers van de gemeente. Wij vervullen deze rol vanuit het belang van alle inwoners van Montfoort en Linschoten en niet vanuit het belang van enkele personen.

Uw verhalen, tips en verbeterpunten zijn belangrijk om het gemeentelijk beleid te be├»nvloeden. Doe mee, vertel ons uw ervaringen. Wat gaat er goed, wat kan er beter met de Jeugdhulp in Montfoort, met de zorg voor Werk en Inkomen, met de ondersteuning bij Zorg en Wonen?  Wat moet vooral zo blijven? Wat kan er nog verbeterd worden? Wat gaat niet goed en kan anders?

U kunt hiervoor contact opnemen met Sabine Muller, 06 3426 9064 of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het spreekt voor zich dat wij zorgvuldig en discreet omgaan met uw reacties.

 

In verband met ons advies voor het beleid schuldhulpverlening zoeken wij inwoners van onze gemeente met ervaring in de schuldhulpverlening binnen onze gemeente.

De Adviesraad Sociaal Domein Montfoort is op zoek naar een ander perspectief op schuldhulpverlening in de gemeente Montfoort en komt graag in contact met mensen die in de schuldhulpverlening zitten of hebben gezeten.

De gemeente Montfoort wil mensen met schulden zo goed mogelijk helpen. Heb jij schulden en heb je ervaring met de hulp van de gemeente, van Ferm Werk of van de Plangroep? Dan horen we graag jouw verhaal. Help mee door jouw ervaringen met ons te delen. Wij helpen zo de gemeente om schuldhulpverlening te verbeteren. Laagdrempelig en toegankelijk, daar werken we aan. Zodat iedereen mee doet in onze gemeente. 

Website: https://www.participatieraadmontfoort.nl/

Contactpersonen Adviesraad Sociaal Domein Montfoort:

Antoinette Crawfurd-Smit 06 2840 6831

Marcel de Graauw 068377 7389